دسته‌بندی نشده

انجام ایمپلنت دندان در مرکز ایران ایمپلنت

باز هم قصه همیشگی دندان درد، پوسیدگی دندان، پر کردن و در نهایت هم روکش؛ اما متاسفانه قصه بسیاری از افراد به همین جا ختم به خیر نمی شود، آن ها یک مرحله دیگر را هم دارند که بسیار دردناک تر از مراحل قبلی است، ایمپلنت دندان. در این مرحله شما باید تمام هزینه هایی که برای نگه داشتن دندانتان کرده اید را کنار بگذارید، دندان را کامل بکشید و یک دندان مصنوعی با نام ایمپلنت دندان را جایگزینش نمایید. اما ایمپلنت دندان چیست، از چه موادی ساخته می شود؟ طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است و مراحل ساخت و استفاده آن به چه ترتیب است؟ همه این ها سوالاتی هستند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. با ایران ایمپلنت همراه باشید

جنس ایمپلنت دندانی

ایمپلنت دندان از دو جنس مختلف و همچنین دو بخش مختلف ساخته شده است. این دو بخش یکی پایه ایمپلنت را تشکیل می دهد و دیگری هم قسمت روکش یا تاج آن را می سازد. جنس پایه که داخل استخوان فک قرار می گیرد، از فلز تیتانیوم است. علت به کار گیری این فلز در ساخت پایه به آن خاطر است که تیتانیوم با بدن سازگاری زیادی دارد و پس از گذشت مدت زمانی حدود 6 ماه، به استخوان فک جوش می خورد. در خصوص جنس تاج ایمپلنت باید فت که این قسمت از دندان حاوی موادی سرامیک مانند هستند. این مواد در عین حال که دارای شفافیت و رنگ سفیدی هستند، مقاومت زیادی هم دارند که در اثر خوردن مواد غذایی شکسته نشوند.

انواع ایمپلنت دندان

فارغ از اینکه بسیاری از افراد و حتی دندان پزشکان ایران ایمپلنت انواع ایمپلنت دندان را به این شکل می دانند که ایمپلنت ساخت کدام کشور باشد، باید گفت که از نگاه علمی، ایمپلنت دندان به سه نوع مختلف تقسیم بندی می شود که در ادامه بیان شده اند.

1-ایمپلنت های داخل استخوانی

اگر در مورد ایمپلنت ها اطلاعات جزئی داشته باشید، می دانید که ایمپلنت داخل دندانی رایج ترین نوع ایمپلنت است که به وسیله یک پیچ یا همان پایه تیتانیومی داخل فک ثابت می شود.

2-ایمپلنت های ساب پریوستیال

از این نوع ایمپلنت زمانی استفاده می شود که استخوان فک پایین تحلیل زیادی پیدا کرده است، این تحلیل می تواند به دلیل کشیدن دندان و عدم کاشت ایمپلنت و یا به دلیل برخی از بیماری ها باشد. در این نوع از ایمپلنت دندان معمولا یک پایه را قرار داده و سپس ایمپلنت را بر روی آن نصب می کنند.

3-ایمپلنت های زایگوماتیک

و اما نوع سوم ایمپلنت دندانی نیز شرایطی مشابه با نوع دوم دارد، با این تفاوت که در این نوع، استخوان فک بالا تحلیل شدیدی پیدا می کند.

نکته بسیار مهمی که در خصوص انواع ایمپلنت دندانی قابل ذکر است، در مورد نوع دوم و سوم ایمپلنت دندان است. امروزه استفاده از ایمپلنت دندان زایگوماتیک و ساب پریوستیال به ندرت اتفاق می افتد، زیرا مقوله ای به نام پیوند استخوان به وجود آمده است که بسیار راحت تر و همچنین بهتر از این نوع از ایمپلنت ها است.

ایران ایمپلنت

مزیت های استفاده از ایمپلنت دندانی

استفاده از انواع ایمپلنت دندان خاصیت ها و ویژگی های مثبتی را دارد که می توان در ادامه به آن ها اشاره کرد.

1-ماندگاری و دوام طولانی مدت

اولین و مهم ترین خاصیت ایمپلنت دندانی نسبت به دندان مصنوعی در این است که ایمپلنت ساختار و خاصیتی همچون دندان خود فرد دارد. ایمپلنت نمی افتد، جابه جا نمی شود، دوام و ماندگاری و همچنین مقاومت بالایی نیز دارد.

2-جلوگیری از تحلیل لثه

دومین ویژگی و نکته مثبت ایمپلنت در آن است که می تواند از تحلیل رفتن لثه و در پی آن تحلیل رفتن استخوان فک جلوگیری کند. در صورتی که استخوان فک تحلیل رفته باشد، چره ای جز پیوند لثه ندارید.

3-عمر طولانی تر

راه های درمانی زیادی برای دندان از دست رفته وجود دارد، ایمپلنت تنها یکی از این راه ها است. در ضمن فراموش نکنید که ایمپلنت دندانی نسبت به دیگر روش ها دارای عمر طولانی تری است. نکته مهم بعدی نیز در این مورد است که امکان جایگزینی و یا حتی ترمیم ایمپلنت شکسته شده وجود دارد.

مرکز ایران ایمپلنت

در خصوص ایمپلنت دندان در صادقیه و مزیت های استفاده از آن به همراه انواع ایمپلنت دندانی موجود صحبت کردیم. فراموش نکنید که کسب اطلاعات در خصوص کلینیک ایران ایمپلنت و همچنین پزشک معالج ماهر درست به اندازه کسب اطلاعات درباره انواع ایمپلنت مهم و حیاتی است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا