تصویربرداری شبانه روزی
آیا میدانید تصویربرداری شبانه روزی چگونه است و انواع آن چیست؟ آیا در جست و جوی یک مرکز درمانی مناسب برای تصویربرداری شبانه روزی هستید؟ چنانچه می خواهید در این رابطه اطلاعاتی دریافت کنید، ما را تا بخش پایانی همراهی نمایید.
با پیشرفت های صورت گرفته در علم و تکنولوژی روش های جدیدی برای درمان بیماری های مختلف به وجود آمده است که به کار گیری این روش ها در علم پزشکی کمک بسیار زیادی به انسان ها کرده است.
تصویربرداری پزشکی از جمله روش هایی است که به کمک آن بسیاری مشکلات و بیماری ها حل شده است زیرا در این روش به کمک دستگاه های مخصوصی در انواع مختلف، از داخل بدن انسان عکس هایی تهیه می شود که آنها را در راستای تشخیص بیماری و درمان به کار می برند.
تصویربرداری شبانه روزی
تصویربرداری پزشکی از جمله ماموگرافی شبانه روزی در برخی از مراکز درمانی برای کمک به بیماران و درمان مشکلات انها به شکل شبانه روزی انجام می شود و کسانی که به شکل فوری به تصویربرداری نیاز داشته باشند و یا تصویربرداری برای آنها تجویز شده باشد، می توانند در این مراکز درمانی در هر ساعت از شبانه روز تصویربرداری را انجام دهند و در مدت زمان کوتاه تری مشکل و بیماری آنها تشخیص داده شود و برای درمانشان اقدام گردد.
علاوه بر آن در بسیاری از مواقع که اشخاص به دلیل بروز حادثه در نیمه شب دچار بیماری های مختلف می شوند و وضعیت جسمی آنها وخیم باشد، باید حتما به صورت فوری تصویربرداری انجام شود و امکان معطل کردن این افراد تا صبح نیست.
به همین دلیل تصویربرداری شبانه روزی اهمیت بسیار زیادی در جامعه خواهد داشت.
تصویربرداری شبانه روزی در بیمارستان پارسا
بیمارستان پارسا در تهران که یکی از قدیمی ترین و بهترین بیمارستان های تخصصی است، امور مربوط به تصویربرداری شبانه روزی را برای هموطنان عزیز ما در تهران انجام میدهد و کسانی که به تصویربرداری شبانه روزی و یا تصویربرداری در ایام تعطیل نیاز داشته باشند، می توانند از طریق بیمارستان تخصصی پارسا به این منظور اقدام کنند و مراحل درمان خود را تکمیل نمایند.
انواع روش های تصویربرداری شبانه روزی در بیمارستان پارسا
همان طور که در بخش های فوق اشاره شد، تصویربرداری دارای انواع مختلفی است و کسانی که قصد تصویربرداری شبانه روزی در بیمارستان پارسا را داشته باشند، می توانند از انواع روش های تصویربرداری به شرح زیر در این بیمارستان بهره مند گردند:
تصویربرداری با اشعه ایکس
تصویربرداری با اشعه ایکس در واقع یکی از انواع روش های تصویربرداری شبانه روزی در بیمارستان پارسا است که در این روش آسیب دیدگی های استخوان تحت بررسی قرار می گیرد و در صورتی که هر یک از استخوان های بدن بیمار دچار آسیب شده باشد با این روش قابل تشخیص خواهد بود.
در این روش تصویربرداری از اشعه ایکس استفاده می شود و پرتوهای ایکس با استفاده از دستگاه های مخصوص به بدن وارد می شوند و تصویربرداری انجام می گردد.
سی تی اسکن
سی تی اسکن شبانه روزی از دیگر روش های تصویربرداری است که در این روش بیمار در دستگاه بزرگی به شکل افقی قرار گرفته می شود تا تصویربرداری از او امکان پذیر باشد. با اغاز فعالیت دستگاه اشعه های ایکس به دور بیمار می چرخند و بیمار در این شرایط باید کاملا بدون حرکت بماند تا تصاویر واضح از داخل بدن او تهیه شود.
به کمک روش سی تی اسکن می توان تصویربرداری را از چندین قسمت بدن را انجام داد. به عنوان مثال: تصویربرداری از اسکلت، رگ های خونی، اندام های داخلی، مغز، گردن، ستون فقرات، و قفسه سینه تماما به کمک این روش امکان پذیر هستند.
لازم به ذکر است که در تصویربرداری شبانه روزی سی تی اسکن پزشک امکان تشخیص شکستگی استخوان و وجود تومور در بخش های مختلف بدن را نیز خواهد داشت.
اسکن ام آر ای
اسکن ام آر ای شباهت زیادی به تصویربرداری سی تی اسکن دارد اما در این روش تمامی بخش های بدن بیمار احاطه می شوند. در این روش بیمار بر روی تخت متحرک دراز می کشد و سپس تخت به محفظه استوانه ای شکل وارد می شود.
با وارد شدن بیمار به این محفظه امواج رادیویی او را احاطه می کنند تا عکسبرداری از بدن انجام شود. از ام آر ای برای تشخیص بیماری های مربوط به قلب، استخوان و عروق خونی استفاده می شود.
لازم به ذکر است که با توجه به این موضوع که در ام آر ای از اشعه ایکس استفاده نمی شود، بانوان باردار نیز در صورت نیاز به عکسبرداری می توانند از این روش استفاده کنند.
سونوگرافی
در رابطه با انواع روش های تصویربرداری شبانه روزی باید به سونوگرافی شبانه روزی نیز اشاره کنیم که برای تشخیص بیماری های مختلفی از این روش استفاده می شود. به عنوان مثال: برای تشخیص وضعیت جنین در بدن مادر باردار، کسانی که به درد شدید کلیه و یا مثانه مبتلا شده اند، به تصویربرداری با رو سونوگرافی به شکل شبانه روزی در مواقع بسیار زیادی نیاز خواهد بود.
در روش سونوگرافی امواج با فرکانس بسیار بالا به داخل بدن انسان ارسال می شوند و تصاویر به دست آمده از این روش بر روی مانیتور پزشک ظاهر می شود که در صورت نیاز هم می توان این تصاویر را چاپ کرد.
سونوگرافی امروزه در مراکز درمانی مختلف از جمله بیمارستان تخصصی پارسا به صورت دو بعدی و یا سه بعدی انجام می شود که در روش سه بعدی کیفیت تصویربرداری بسیار بیشتر است.
بخش پایانی
تصویربرداری شبانه روزی را مورد بررسی قرار دادیم و بیمارستان تخصصی پارسا را به این منظور به شما هموطنان عزیز معرفی کردیم.
هر یک از روش های ذکر شده تصویربرداری در صورتی که شرایط بیمار بسیار حاد باشد و به تصویربرداری فوری نیاز باشد، در بیمارستان پارسا به شکل شبانه روزی انجام می شود تا در کوتاه ترین زمان ممکن و در هر ساعت از شبانه روز امکان تشخیص بیماری و یا علت درد و ناراحتی در بیمار وجود داشته باشد.
همشهری های عزیز ما در شهر تهران می توانند از انواع بیمه های درمانی مختلف به این منظور استفاده کنند و برای تصویربرداری در بیمارستان پارسا، بیمه مورد نظر را به کار ببرند.
چنانچه مایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با بیمارستان تخصصی پارسا هستید، به وب سایت این بیمارستان به آدرس: https://www.parsa-hospital.com/ مراجعه کنید.